Geschiedenis van Pink Bananas

Na sinds vele jaren op de vrije radio's te Antwerpen, verschillende programma’s te hebben gepresenteerd, kreeg ik op een gegeven moment een idee om mijn verdere muziek massaal te gaan omzetten in videoclips. Pink Bananas is een naam geworden die ik en twee andere personen hebben bedacht, en zo zijn we verder gaan uitbouwen.


Nu is Pink Bananas meer bekend om zijn grandioze Eurovisie Collectie. Na vele jaren en uren werk, ben ik nu in het bezit van alle videoclips van Het Eurovisie Songfestival 1956 – 2023, alsook de preselectie shows ervan. Spijtig genoeg zijn van het jaar 1956 & 1964 nergens nog opnames te vinden, aangezien deze bij een brand allemaal verloren zijn gegaan bij EBU (Eurovision Broadcast Union). De twee winnaars van beide jaren heb ik wel in mijn collectie.
Pink Bananas verzorgt ook gewone videoparty's met een grandioze collectie van videoclips van pop, disco, chansons en andere muziekgenres.


Op het moment telt mijn collectie toch al 325.000 verschillende video’s van elke genre muziek.
Als Pink Bananas een optreden komt verzorgen, is dit de muziek met op verschillende televisieschermen de bijhorende videoclip. Dit kan ook worden vertoond op een groot scherm via een beamer.